Sjulsmarks skoter och fiskevårdsförening

Kör skoter på våra välpreparerade leder! Fiska både sommar och vinter i Sjulsmark!

Nävertjärn
Nävertjärn
A+ A A-

Nyhetsarkiv

Premiären i Nävertjärnen

Fiskepremiären i Nävertjärn Sjulsmark lördagen den 27 maj blev lyckad trots blåsigt och kallt väder. De flesta fick bra med fisk vilket är glädjande, och vi uppskattar att så många kommer och fiskar i våra sjöar. Vi hoppas att premiären i Lillbrännträsk Sjulsmark blir lika lyckosam. Startskottet i Lillbrännträsk går 09:00 Lördag den 10:e juni, vi ses!

 
Styrelsen Sjulsmarks Skoter och Fiskevårdsförening
 
 

Sommarens fiskepremiärer

Fiskeinformation

Söndag 14/5 stänger vi båda sjöarna för plantering. Preliminära datum för sommarpremiärerna, Nävertjärnen 27/5 kl 09:00 och Lillbrännträsk 10/6 kl 09:00  Mer info kommer inom kort.

Isläget Lillbrännträsk 30/4

Isläget är fortfarande fint med en istjocklek på ca 60-70 cm, men kom ihåg att isen fortfarande beträds på egen risk. Passa på att vinterfiska så länge det är fint före på isen. Mer info ang sommarpremiärerna kommer inom kort.

 

Vägen till Nävertjärnen

Varma härliga dagar under påsken, men dessvärre har det tagit hårt åt vägen till Nävertjärnen. Vi tvingas därför stänga vägen från och med Måndag 10/4 på grund av tjällossning, allt i samråd med markägaren Sveaskog. Vägen öppnas igen när förfallotiden är över. Fisket är ändå öppet. Mvh Styrelsen

Underkategorier