Sjulsmarks skoter och fiskevårdsförening

Kör skoter på våra välpreparerade leder! Fiska både sommar och vinter i Sjulsmark!

Nävertjärn
Nävertjärn
A+ A A-

Nyhetsarkiv

Inrapporterad fångst 20/9

Under tisdagen den 20/9 fick Arne Blom från Boden 2 fina Regnbågar i Lillbrännträsk. Fisket är fortsatt öppet & vi stänger båda sjöarna Söndagen den 9/10 kl 22.00 för inplantering av Vinterfisk. Välkommen!

 

Stödplantering Lillbrännträsk & Nävertjärnen 11/9

Goda nyheter! Vår fiskleverantör kan återigen leverera fisk, så under söndagen den 11/9 så gjordes det en större stödplantering i Lillbrännträsk & Nävertjärnen. Fisket fortsatt öppet. Söndagen den 9 oktober kl 22.00, stänger vi sjöarna för inplantering.

 

Fiskeinfo 30/8

Styrelsen i Sjulsmarks skoter och fiskevårdsförening måste dessvärre meddela att ingen ytterligare stödplantering av fisk kommer att ske i höst. Detta eftersom vår leverantör inte kan leverera, och vi heller inte kan få tag i fisk från annat håll. Vi hoppas på förståelse och överseende för det inträffade. Fisket är fortsatt öppet som vanligt i båda sjöarna, fram till söndag vecka 40 då vi stänger för inplantering av fisk inför vintern. Positivt är att det i nuläget inte finns några som helst indikationer på störningar av fiskeleveransen inför vintern.
Vi beklagar det inträffade och önskar alla en härlig fiskehöst.

Mvh Styrelsen

Inrapporterad fångst Lillbrännträsk 27/7

Under den senaste veckan så har bland annat Arne Blom från Boden & Mehmet Arpaci från Luleå haft ett lyckat fiske. Även denna gång fick Arne lösa ett extra fiskekort, då han fick upp 6 st regnbågar med en totalvikt på 6,8 kg. Även Mehmet fick lösa ett extra fiskekort då han fick upp 4 st Regnbågar. Fortsätt gärna skicka in bilder på eran fångst. Välkommen

 

Inrapporterad fångst 18/7

Under Måndagen den 18/7 hade bland annat Arne Blom från Boden & Tomas Holmfrid från Luleå ett lyckat fiske. I Lillbrännträsk fick Arne lösa ett extra kort och drog upp 6 fiskar med en sammanlagd vikt på 8kg. I Nävertjärnen fick Tomas en fin regnbåge på ca 1 kg. Fortsätt gärna att skicka in bilder på eran fångst. Välkommen!

 

Underkategorier