Sjulsmarks skoter och fiskevårdsförening

Kör skoter på våra välpreparerade leder! Fiska både sommar och vinter i Sjulsmark!

Nävertjärn
Nävertjärn
A+ A A-

Vinterpremiär i Lillbrännträsk

Lördagen den 6/3 genomförde vi vår årliga fiskepremiär i Lillbrännträsk, även om vi i år inte kunde genomföra den traditionsenliga fisketävlingen på grund av den pågående pandemin. Beslutet att fisketävlingen måste ställas in kom så sent som på Torsdag morgonen, och vi gjorde verkligen vårat bästa för att nå ut med informationen till samtliga.

Morgonen började med mulet väder, men fram på förmiddagen skingrades molnen och solen tittade fram - vilket gladde de många fiskare & Vilda Kidz som kommit till oss för att pimpelfiska.

Trots att vi inte kunde genomföra fisketävlingen som planerat, vill Styrelsen passa på att tacka alla sponsorer som skänkt priser eller på annat sätt bidragit. Samtliga skänkta priser kommer användas vid ett senare tillfälle.

Ett stort tack till Nord Chark, Stora Coop Storheden, Stora Coop Piteå, Ica Sörbyhallen, Ica Norrfjärden, Nymans Fiske Piteå, Hem ljuva Hem, Sivs Ur & Guld, Dina försäkringar, Sparbanken Nord, Ahlsell Luleå, Svetsprodukter, Laitis Piteå, Bygma, Beijer bygg, Piteå energi, Piteå-Tidningen, Lidmans fiske, Fastighetsbolaget 3P, Ulf Rönnqvist, Svea skog, OK Norrfjärden.


Maja Eliasson från Klövertäsk hade ett lyckat fiskeMagnus Henriksson från Piteå med 2 fina Rödingar


Anders Öqvist från Piteå med fin Regnbåge.