Sjulsmarks skoter och fiskevårdsförening

Kör skoter på våra välpreparerade leder! Fiska både sommar och vinter i Sjulsmark!

Nävertjärn
Nävertjärn
A+ A A-

Fiskepremiären i Lillbrännträsk

Fiskepremiären i Lillbrännträsk den 7 mars 2020 är nog en av de bästa vi haft i föreningens historia. Det fina vädret bidrog nog till att så många kom för att fånga sin drömröding, eller bara njuta av vädret. Ungefär 300 fiskade, och de som löste tävlingskort var rekordmånga. Flera stora regnbågar och rödingar blev upptagna denna fina dar. Vann gjorde Anders Lundgren, Sjulsmark, som fångade en röding på 2810g, 2:a blev Simon Hagberg, Boden, som fick en regnbåge på 2390g och Stig Rieglert, Svensbyn en regnbåge på 2200g.

Ungdomstävlingen vanns av Ida Nordlund, Luleå, med en regnbåge på 2600g.

Även detta år hade vi bjudit in Vilda Kids till denna dag. Barn fick då även prova att åka skoter för första gången vilket var väldigt uppskattat. Under dagen sålde vi även grillade hamburgare, parisare och varmkorv.

Som avslutning vill vi från Sjulsmark skoter och fiskevårdsförening tacka alla våra sponsorer; Svea Skog, Wildmarkshopen Luleå, Laitis Piteå, Ahlsell Piteå, Piteå tidningen, Nyab, Stora Coop Storheden, ICA i Antnäs och Norrfjärden, ICA Kvantum Piteå, Lidmans fiske, fastighetsbolaget 3P med flera.

 


Ida Nordlund, vinnare i Ungdomstävlingen. Regnbåge på 2600 g


Raimo Knuutila Luleå


Jesper Halleman, Boden.


Geir Larssen, Boden.


Camilla Arvidsson, Sjulsmark. Röding 1850g